[Upd] 'Alonso past Honda stoeltje'

vw_caddy
Fernando Alonso zou volgens de Duitse media de afgelopen week een hele dag aanwezig zijn geweest in de Honda-fabriek om onder andere een racestoeltje te passen. Een contract zou aanstaande zijn.

Onder andere de sportkrant Sport Bild wist gisteren te melden dat de Spanjaard op enkele discussiepunten na een contract heeft met het Japanse team. De tweevoudig wereldkampioen zou bij Honda gaan samenwerken met de nieuwe teambaas Ross Brawn. F1-baas Bernie Ecclestone zou Honda-CEO Nick Fry getipt hebben om Fernando Alonso binnen te halen. Honda behaalde het afgelopen seizoen maar zes punten en zoekt naar verbetering.

Fernando Alonso zou volgens de Duitse media het racestoeltje van de 35-jarige Rubens Barrichello gaan overnemen. De Braziliaan zou dan gaan rijden bij Super Aguri F1 naast Takuma Sato.

Update 11:13

Honda heeft gisteravond laten weten dat de geruchten rond Fernando Alonso niet kloppen. Een woordvoerder van Honda over de geruchten: "Fernando heeft onze fabriek niet bezocht, daarnaast heeft Honda de huidige coureurs al bevestigd voor 2008."