'Vergoossen interim-trainer PSV'

Sjors (Sj0rSz)
Sef Vergoossen wordt volgens Omroep Brabant de nieuwe interim-trainer van PSV. Jan Reker, voorzitter van de ploeg uit de Lichtstad, benaderde de Limburger eerder vandaag met de vraag of hij interesse had in de vacante positie van trainer.

Vergoossen heeft inmiddels toegezegd, maar er zit wel een voorwaarde aan. PSV moet namelijk nog een akkoord bereiken met het Japanse Grampus Eight. Bij deze ploeg staat de oefenmeester nog tot het einde van dit jaar onder contract.

De Limburger is overigens wel in gesprek om de huidige overeenkomst te beëindigen. De verwachting is dat hij over een aantal weken op het trainingsveld te zien zal zijn. Vergoossen was in het verleden ook al trainer van onder andere VVV, MVV, Roda JC (bekerwinnaar in 2000), Racing Genk (kampioen van België in 2002) en Al Jazeera.

PSV bevestigde eerder vandaag al dat Vergoossen was benaderd, maar wil verder niet ingaan op de geruchten. De verwachting is dat Huub Stevens volgend seizoen de scepter over de Eindhovense selectie zal zwaaien.