Dennis Priestley ernstig ziek

René (Eilanden)
Darter Dennis Priestley heeft op de website van de PDC een verklaring over zijn gezondheid afgegeven. De 57-jarige Engelsman blijkt ernstig ziek te zijn.

"Na de afgelopen maanden diverse testen te zijn ondergaan, is er onlangs geconstateerd dat ik prostaatkanker heb. Dit werd ruim een week geleden bevestigd en was ook de reden dat ik vorige week moest opgeven tijdens de John McEvoy Gold Dart Classic", aldus Priestley. "Deze week ben ik op bezoek geweest bij twee specialisten, welke me twee opties van behandeling hebben voorgelegd."

"Op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar een operatie, mogelijk aan het begin van komend jaar. De diagnose is nog niet zo ernstig dat er direct over moet worden gegaan tot behandeling. Ik ben er dan ook zeker van dat ik volledig zal herstellen. Ik kom nu met het nieuws naar buiten om speculaties te voorkomen. De komende weken zal ik deelnemen aan het Grand Slam of darts en het PDC World Darts Championship. Ik ben er zeker van dat ik op beide toernooien het beste uit mezelf kan halen en de evenementen kan winnen."