Lee start mogelijk tegen Ajax

Sjors (Sj0rSz)
Lee Chun-Soo krijgt aanstaande zondag, tijdens het duel van zijn club Feyenoord tegen Ajax, een basisplaats toebedeeld. De aanvaller viel tot nu toe een aantal keer in en presteerde in deze duels naar behoren.

Afgelopen vrijdag ontving Lee van trainer Bert van Marwijk een hesje, wat doorgaans betekent dat de betreffende speler in de basis zal beginnen. "Lee komt steeds iets verder. Hij maakt op de training een hele fitte indruk en begint het steeds beter te begrijpen", aldus de trainer van de Rotterdammers.

Tot nu toe beschikt Feyenoord over één echte aanvaller, namelijk Roy Makaay. Andere buitenspelers zijn geblesseerd en kunnen niet spelen. Vooral de kwetsuur van Andwèle Slory kwam Van Marwijk bijzonder slecht uit. Afgelopen week keerde de speler tijdens een wedstrijd van Jong Feyenoord terug op het veld, maar de Klassieker tegen Ajax komt waarschijnlijk nog te vroeg. "Je ziet dat het Slory nog ontbreekt aan ritme. Dat is ook logisch. Het belangrijkste is dat hij fit is en fit blijft", aldus de trainer van de club uit Rotterdam-Zuid.