'AC Milan wil Ramos voor 150 miljoen'

Maikel (WeebI)
Volgens de Madrileense sportkrant Marca wil AC Milan zich versterken met Sergio Ramos. De rechtsback van Real Madrid zou alleen verre van goedkoop zijn.

Ramos werd in 2005 voor ¤27 miljoen overgenomen van Sevilla. De toen 19-jarige verderdiger maakte even daarna ook zijn debuut in het Spaanse elftal. Onlangs tekende de Spanjaard bij in Madrid, waardoor zijn contract loopt tot 2013, met een afkoopclausule van een slordige ¤150 miljoen. Marca meldt nu dat Milan in Ramos de perfecte aanvulling ziet voor de selectie, die op dit moment in de competitie weinig goede dingen laat zien.

Milan bevindt zich op dit moment op een schamele negende plaats in de Serie A, en won tot nu toe slechts driemaal. Coach Carlo Ancelotti richt zich nu al op de toekomst, en wil jonge spelers om zijn spelersgroep te verfrissen. In 2005 trachtten de Rossoneri Ramos ook al aan te trekken, maar faalden in hun opzet en zagen de speler naar Madrid vertrekken. De kans dat Milan bereid is om de transfersom voor Ramos neer te leggen is klein. Toch bestaat er een mogelijkheid dat Real-voorzitter Ramón Calderón de rechtsback zal inzetten om zijn belofte Kaká aan te trekken.