Jol: "Ik ga over Ajax nadenken"

Sjors (Sj0rSz)
Martin Jol is over zijn ontslag bij Tottenham Hotspur heen. De ploeg was dat al een tijdje, aangezien ze alweer over een nieuwe trainer beschikken. Juande Ramos nam ontslag bij zijn vorige werkgever Sevilla en ging bij de Engelsen aan de slag.

"De afgelopen week was ik mijn batterijen weer aan het opladen, maar als er nu een club langskomt zal ik daar zeker over nadenken. Alles is mogelijk. Een andere club in Engeland of een andere buitenlandse ploeg. Of terug naar Nederland, ook Ajax zou een optie zijn", aldus Jol.

"Amsterdam is zeker een mogelijkheid, maar ik wacht eerst tot Adrie Koster het seizoen met Ajax afmaakt," liet de Nederlander in een reactie weten. "Ik heb een goed gevoel over Ajax, daar wil ik zeker over nadenken, tenslotte wil ik graag ergens kampioen worden."

"Londen is ook geweldig, de laatste drie jaar in Engeland waren fantastisch," vervolgt Jol, die snel weer aan de slag wil. "Het liefst zou ik een team vanaf de grond opnieuw opbouwen, maar aan de andere kant, prijzen winnen met ervaren spelers is natuurlijk een stuk makkelijker met een groep die al een tijd samenspeelt."