Hitzfeld mogelijk langer bij Bayern

Sjors (Sj0rSz)
Er is een mogelijkheid dat Ottmar Hitzfeld toch voor een langer verblijf bij Bayern München zal kiezen. Eerder dit jaar liet de oefenmeester namelijk blijken dat hij niet langer dan medio 2008 aan de club verbonden wilde zijn. Nu lijkt de Duitser hier echter op terug te komen.

Dit seizoen beschikt Hitzfeld over een prima selectie en ligt Bayern München op titelkoers in de Duitse Bundesliga. Bovendien wordt Der Rekordmeister nu al getipt als favoriet voor de eindzege in de UEFA Cup. Karl-Heinz Rummenigge liet eerder deze week al weten graag met de Duitse oefenmeester door te willen gaan. "Ik ga er eigenlijk vanuit dat hij blijft, ik geloof ook dat hij dat zelf wel wil", aldus de preses van de Zuid-Duitse club.

Ook Hitzfeld heeft inmiddels laten weten dat hij open staat voor een langer verblijf bij de club. De trainer heeft overigens ook nog een aanbieding op zak van de Zwiterse voetbalbond. Zij zouden namelijk graag zien dat de Duitser na het EK de nieuwe bondscoach wordt. "Ik heb de knoop nog niet doorgehakt, maar het is duidelijk dat Bayern de eerste partij is waarmee ik rond de tafel ga zitten", liet de oefenmeester weten.