[NFL]Bosbranden probleem voor San Diego

Richard (Rieleks)
De bosbranden die momenteel in Zuid-Californië woeden zorgen logischerwijs voor veel problemen. De San Diego Chargers hebben een thuiswedstrijd op het programma staan aanstaande zondagmiddag, maar hun stadion wordt op dit moment gebruikt om geëvacueerden onder te brengen.

De Chargers zullen wellicht moeten uitwijken naar een ander stadion. Het Qualcomm Stadium kan waarschijnlijk zondag nog niet worden gebruikt. Vier jaar geleden waren bosbranden ook al eens schuldig aan een verhuizing. Toen is San Diego uitgeweken naar Tempe, Arizona om daar hun wedstrijd te spelen. Ditmaal zal worden gekeken naar meerdere opties, benadrukte NFL commisioner Roger Goodell na een gesprek met Dean Spanos, president van de Chargers.

Inmiddels hebben al veertig spelers en leden van de technische staf hun huis moeten verlaten. Tussen die veertig bevinden zich onder andere quarterback Philip Rivers en regerend MVP LaDainian Tomlinson. De training van de Chargers op maandag was al geschrapt zodat iedereen zich even op zijn gezin kon richten. Op dit moment traint San Diego in Phoenix, Arizona.