Doornbos genomineerd voor Autosport Awards

Olga (Nuongirl)
Nadat Robert Doornbos afgelopen weekend de Rookie of the Year-titel in de wacht heeft gesleept in de Champ Car World Series, is de Nederlander genomineerd voor de prestigieuze Autosport Awards. Doornbos is genomineerd in de categorie Rookie of the Year.

In die categorie heeft hij concurrentie van negen andere "rookies" uit de andere grote raceseries. Zijn grootste rivaal voor de Rookie of the Year Award is Lewis Hamilton, de vice-wereldkampioen in de Formule 1 dit jaar. Naast Hamilton, zijn ook Heikki Kovalainen, Sebastian Vettel en Adrian Sutil genomineerd uit de Formule 1. Uit de GP2 zijn Kazuki Nakajima en Bruno Senna genomineerd en uit de DTM Paul di Resta. Champ Car-collega Graham Rahal is ook een van de kandidaten en NASCAR-debutant Juan Pablo Montoya staat ook op de lijst.

Elk jaar worden de Autosport Awards georganiseerd door Autosport Magazine en de awards genieten een groot aanzien in de racewereld. Via Autosport.com kunnen de fans hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidaat.

Op 2 december zal de winnaar van de Autosport Rookie of the Year Award bekend worden gemaakt tijdens het Autosport Awards Gala in Londen.