[Upd] Terry speelt ondanks blessures

Sjors (Sj0rSz)
John Terry speelt aanstaande woensdag, tijdens het EK-kwalificatieduel tussen Engeland en Rusland, toch mee. Dit is verrassend te noemen, aangezien de verdediger van Chelsea diverse blessures heeft

Zo heeft Terry een gebroken teen en draagt hij een masker om zijn gebroken jukbeen te beschermen. Verder raakte de speler van Chelsea afgelopen weekend, tijdens het duel van Engeland tegen Estland (3-0), ook nog eens geblesseerd aan zijn knie. "Mijn knie zat op slot, ik denk dat er een stukje bot of kraakbeen los zit. Maar met massage is het gelukt om de knie weer los te krijgen. Ik ben nu weer volledig fit", liet Terry weten, die binnen niet al te lange tijd toch een operatie moet ondergaan.

Deze operatieve ingreep heeft als doel om het loszittend stukje bot weg te halen. De Engelse nationale ploeg heeft overigens een kans om zich woensdag voor het Europees kampioenschap te plaatsen. De Russen zijn nog niet zo ver en zullen moeten strijden voor een overwinning.

Update @ 7:30

Aanvoerder John Terry ontbreekt vanavond waarschijnlijk toch in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland. Tijdens een training in Moskou gisteren schoot de knieechter weer op slot. De bondscoach van de Engelsen, Steve McClaren, verklaarde dat Terry de oefensessie niet kon afmaken en dat hij "zo goed als zeker niet meedoet".