Owen toch in selectie Engeland

Sjors (Sj0rSz)
De bondscoach van Engeland, Steven McClaren, heeft Michael Owen opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Rusland. Dit is opvallend te noemen, omdat het nog niet zeker is of de spits daadwerkelijk kan spelen.

Owen heeft namelijk een operatieve ingreep aan zijn lies ondergaan, waardoor het nog maar de vraag is of hij in actie kan komen. De twee wedstrijden worden op 13 en 17 oktober gespeeld. "et is ongelooflijk hoe fit Michael is. Dat leek een paar weken geleden nog onmogelijk. Hij zegt te vliegen, zich erg goed te voelen. En als Michael fit is, speelt hij", aldus McClaren, die door deze uitspraak vrij optimistisch is over de deelname van de aanvaller.

Naast Owen ontving ook Dean Ashton, spits van West Ham United, een invitatie. Verder keert Wayne Rooney ook weer terug in de nationale ploeg van Engeland. De speler van Manchester United is helemaal hersteld na een gebroken middenvoetsbeentje. Verder kreeg ook Frank Lampard, die niet helemaal fit is, een uitnodiging van de bondscoach.