Red Bull-rijders blij met resultaten

Olga (Nuongirl)
In de eerste training van de Grand Prix van Japan had het team van Red Bull Racing de snelheid nog niet gevonden, in de middagsessie ging het echter een stuk beter. David Coulthard eindigde als achtste, Mark Webber werd elfde, maar reed exact dezelfde tijd als de nummer tien Robert Kubica.

"Het circuit heeft wat lastige elementen en in de laatste sector is er erg weinig grip. Mijn auto gleed daar dan ook heel erg. Het is behoorlijk uitdagend. Verder heb je nog het lange rechte stuk, maar daar valt niet zoveel over te zeggen. We moeten maar afwachten wat we in de kwalificatie kunnen doen," aldus Coulthard.

Net als de Schot vindt ook Webber het circuit uitdagend. "Het is een behoorlijk technisch circuit met een heel erg lang recht stuk. De tweede sector is indrukwekkend, maar het is moeilijk om je rondje goed af te maken in de laatste sector. Het is een goed nieuw circuit. We gaan de goede richting op met de auto en aan het einde van de tweede sessie wisten we onze rondetijden te verbeteren."