Simons langer bij PSV

Sjors (Sj0rSz)
Timmy Simons heeft zijn huidige contract met PSV, dat nog tot 2009 doorliep, met twee jaar verlengd. De Belgische speler, die zich aanvoerder van de Eindhovenaren mag noemen, is sinds 2005 in dienst bij de ploeg van trainer Ronald Koeman.

"Het is eigenlijk snel rond gekomen. Van beide kanten was duidelijk dat we met hetzelfde gevoel rond om de tafel zaten. We kwamen er dan ook snel uit", liet Simons in een eerste reactie weten. Er is een mogelijkheid dat de captain zijn actieve carrière als voetballer bij PSV af zal sluiten. "In principe wel, maar het blijft de voetballerij. Het is in elk geval een heel duidelijk signaal naar mijn gezin, familie, deze mooie club en natuurlijk alle supporters van PSV."

Stan Valckx, manager voetbalzaken van PSV, is erg blij met de keuze van Simons. "We zijn blij dat we zo’n belangrijke speler voor langere tijd kunnen vastleggen. Vanaf zijn komst naar Eindhoven heeft hij een grote rol in het team en is hij uitgegroeid tot een van de leiders van PSV. Daarnaast is hij een voorbeeldige prof, die ook buiten het veld zijn stempel op het team drukt. Grote tevredenheid dus."