Grandel staat open voor vertrek

René (Eilanden)
Hoogstwaarschijnlijk is Franck Grandel aan zijn laatste seizoen bij FC Utrecht bezig. Zijn contract loopt aan het einde van het huidige seizoen af, maar Grandel staat open voor een eerder vertrek tijdens de winterstop.

De keeper geeft de voorkeur aan een terugkeer naar Frankrijk, maar ook voor aanbiedingen uit Spanje en geboorte-eiland Guadeloupe staat hij open. Grandel bevestigt dat hij zich oriënteert op de transfermarkt: "Mijn manager is voor me bezig. Een vertrek is nu nog niet concreet aan de orde. Zoals het er momenteel voorstaat, ben ik nog een maand of tien bij FC Utrecht in dienst. Maar wellicht is er al in de winterstop iets mogelijk.’’

Grandel kwam in 2005 naar FC Utrecht en werd door de toenmalige coach Foeke Booy gepresenteerd als nieuwe eerste doelman. Door een reeks fouten verloor hij zijn plek aan Joost Terol.

Vanwege een blessure van eerste doelman Michel Vorm tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen, gaf Willem van Hanegem de voorkeur aan de Franse keeper. Tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Feyenoord ging Grandel echter weer opzichtig in de fout. Na deze match gaf de technische staf weer de voorkeur aan Vorm.