Punten dertiende ronde

Wouter (ziggyziggyziggy)
De Grand Prix van Italië zorgde voor nog meer spanning in het wereldkampioenschap voor coureurs. Of het in de F1manager ook nog zo spannend is, lees je hieronder.

Het was een rustige race, dus er waren weinig strafpunten te verdelen. Felipe Massa viel uit met problemen aan de ophanging, wat het Ferrarichassis vijftien minpunten opleverde. David Coulthard en Takuma Sato kregen na de kwalificatie een nieuwe versnellingsbak, wat vijf strafpunten voor hun motoren betekende.

Dertien deelnemers hadden het beste team voor deze race en haalden 486 punten: American_Nightmare, Binki, BitetheBullet, Droid, eieregooie, ElmarO, MadKiloClosed, NoizEkick, Schaberg, tacokoek, Toontje_Lager, veter en Yacht_F1.

In het puntenklassement heeft Toontje_Lager met 3975 punten de leiding overgenomen van MellowYellow, die 3938 punten heeft en is gezakt naar de zesde plaats. Binki en MadKiloClosed zijn met 3971 punten gestegen naar de tweede plaats.

Bij de subleagues scoorde Interxion F1 team 452 punten en was daarmee de bestscorende league. Team holland was tweede met 447 punten, Racing Team X-fi volgde met 445 punten.

Team holland blijft aan de leiding bij de subleagues, met 3807 punten. Racing Team X-fi is nog steeds tweede met 3717 punten, de derde plaats is een close fight tussen LosserF1 en n00bs.

De volgende race is komend weekend al: de Grand Prix van België. Wissels voor deze wedstrijd kan je doorvoeren tot 15 september 00.01u.