Ralf welkom bij DTM

Wouter (ziggyziggyziggy)
Ralf Schumacher is van harte welkom in de DTM. De topman van de raceserie, Hans-Werner Aufrecht, ziet de Duitser het graag opnemen tegen tweevoudig wereldkampioen Mika Häkkinen.

Aufrecht, voorzitter van het bestuur van de organiserende ITR, zei dat de DTM namen als die van Schumacher goed kan gebruiken. "Ik ben ervan overtuigd dat Schumacher een belangrijke rol zou kunnen spelen in de DTM, mits hij een goede wagen ter beschikking zou hebben."

De motorsportchef van Audi, Dr. Wolfgang Ullrich, wilde geen links tussen Audi en Schumacher bevestigen, maar ziet de Duitser wel graag komen. "Schumacher is een populaire Duitse F1-coureur en hij kan een aanwinst voor de DTM zijn." Eerder werd Schumacher al gelinkt aan Audi, het merk zou de coureur 2,3 miljoen euro willen betalen voor zijn deelname in de DTM. De manager van Schumacher, Hans Mahr, zegt zich compleet te richten op diens Formule 1-carrière. "Maar we zijn niet zo arrogant om te zeggen dat de DTM niet interessant voor ons is," aldus Mahr.