[WDT] Scholten door naar tweede ronde

Wouter (ziggyziggyziggy)
Roland Scholten heeft de tweede ronde van de World Darts Trophy gehaald. Co Stompé kwam tekort tegen Terry Jenkins, en ook Van der Voort kon niet winnen van Taylor.

Terry Jenkins - Co Stompé 3-2
Co Stompé verloor de eerste set tegen Jenkins, maar kwam goed terug van zijn achterstand. De Nederlander won de tweede set en kwam na de derde set zelfs op voorsprong. In de vierde en vijfde sets werd een reeks kleine foutjes van Stompé echter hard afgestraft door The Bull. Met een dubbel twintig maakte Jenkins de partij af.

Remco van Eijden - Roland Scholten 1-3
Scholten was niet de favoriet in de partij tegenover zijn landgenoot Van Eijden, maar trok wel aan het langste eind. Na een moeizame start kon de Zaandammer zijn opponent goed volgen en bleek op de cruciale momenten het trefzekerst. Alleen de derde set ging naar Van Eijden, maar met de winst in de vierde set plaatste Scholten zich voor de tweede ronde.

Phil Taylor - Vincent van der Voort 3-1
Taylor zette meteen al in de eerste set de toon door te starten met twee 180's. Hij won makkelijk de eerste set, maar Van der Voort kwam in de tweede set mooi terug en maakte de stand gelijk. Hij kon daarna echter niets meer in brengen tegen de titelverdediger en Taylor won met een fraaie 3-1.

Uitslagen maandag

speler 1speler 2uitslag
Darryl FittonShaun Greatbatch0-3
Terry JenkinsCo Stompé3-2
Remco van EijdenRoland Scholten1-3
Phil TaylorVincent van der Voort3-1