Beckham waarschijnlijk weken out

Maikel (WeebI)
David Beckham zal hoogstwaarschijnlijk de aankomende maand niet meer aan spelen toekomen. Dat zei de Engelsman zelf na een knieblessure opgelopen te hebben.

Beckham liep de blessure op in een gevecht om de bal tijdens de finale van de Noord Amerikaanse SuperLiga, waarin zijn club LA Galaxy aantrad tegen het Mexicaanse Pachuca. Een woordvoerder zei dat hij zijn rechterknie had verrekt, en vrijdag een scan zou laten maken. De middenveld zelf denkt dat het een serieuze blessure is, maar weet nog niet zeker of hij aankomend weekend niet mee kan doen tegen Real Salt Lake. Galaxy verloor de finale van de SuperLiga op strafschoppen, nadat het 1-1 werd in de reguliere speeltijd.

"Het voelt niet goed", zegt Beckham na de verloren finale. "Normaal is het bij een blessure als deze vier tot zes weken toekijken. We zullen moeten afwachten wat de scan uitwijst. Wellicht is het allemaal niet zo erg en kan ik alsnog meespelen." Als het daadwerkelijk een blessure is, dan kan Beckham waarschijnlijk niet meespelen tegen Israël en Rusland, waar Engeland over twee weken tegen moet spelen in het kader van EK-Kwalificatie.