Punten twaalfde ronde

John (Spooky4u)
Ook tijdens minder enerverende races worden er natuurlijk bij ons punten uitgedeeld. Je vindt ze hieronder.

Vanwege het wisselen van beide motoren heeft het Honda Racing F1 twintig strafpunten gekregen. Red Bull Racing heeft vijftien strafpunten gekregen wegens een defect aan de hydraulica op de bolide van Mark Webber. De laatste strafpunten zijn voor het team van Spyker F1. Adrian Sutil wist de finish niet te halen wegens een probleem met de brandstofdruk en krijgt hiervoor ook vijftien strafpunten. Sutil is volgens de normen van de FIA wel geklasseerd en zal hiervoor ook bij ons gewoon zijn punten krijgen.

Deze ronde kende duidelijk twee winnaars. Tenchi en Thedrummer wisten met 402 punten een negental deelnemers elf punten achter zich te houden.

In het totaalklassement blijft MellowYellow de lijst aanvoeren met 3491punten. Twee punten achter hem volgt Toontje_Lager, die samen met de gedeelde derde plaats van Binki en MadKiloClosed, beide 3485 punten, flink inloopt op de koploper.

Bij de subleagues wist de koploper Team holland wederom het beste te scoren. Met 364 punten weten zij drie punten voorsprong te houden op de winnaar van vorige week n00bs. Subleague kwak voltooid met 350 punten het podium van deze ronde.

In het totaalklassement is er bij de subleagues wederom niets gewijzigd. Team holland wist met de overwinning van deze ronde hun voorsprong uit te breiden tot 3360 punten. Racing Team X-Fi ziet haar achterstand vergroot worden en heeft nu 3272 punten. En op de derde positie met 3032 punten staat nog steeds _amsterdam open.

De volgende race is de Italiaanse Grand Prix, over twee weken. Je kan voor deze race tot 8 september 00:01u wissels aanbrengen in je team. Wissels na dit tijdstip tellen pas mee voor de wedstrijd daarna.