Cicinho wil best naar Sevilla

Maikel (WeebI)
Cicinho heeft gezegd dat als zijn club Real Madrid en Sevilla er met elkaar uitkomen en hij een degelijk contract aangeboden krijgt, hij best richting Sevilla wil vertrekken.

Cicinho wordt al langer gelinkt aan een vertrek bij Real Madrid. Coach Bernd Schuster lijkt de voorkeur te geven aan Sergio Ramos op de rechtsbackpositie, en daarnaast zijn er ook nog altijd de geruchten over de komst van
Daniel Alves, van Sevilla. Hierdoor zou er dus ook een eventuele ruildeal mogelijk zijn, waarbij Real dan Cicinho en een bedrag zou moeten betalen voor Alves.

"Als Real Madrid en Sevilla tot een overeenkomst komen waar ik ook tevreden mee ben dan zou dat perfect zijn", aldus de Braziliaanse international. "Op dit moment ben ik een speler van Real Madrid, en ik wacht tot (technisch directeur, red.) Predrag Mijatovic en mijn zaakwaarnemer er uit zijn. Aangezien ik nog een tweejarig contract heb zou ik ook best willen blijven. Ik zal Real dan helpen prijzen te winnen, want dat is het belangrijkste."

Naast Sevilla is ook AS Roma geïnteresseerd in de rechtervleugelspeler. De Braziliaan heeft reeds gezegd dat hij een transfer naar Italië wel ziet zitten, ondanks de onvrede van zijn vrouw daarover. "Ik ga niet liegen", zegt hij. "Het is waar dat er meerdere aanbiedingen zijn, en Roma is een club waar ik erg veel sympathie voor heb."