Real Madrid stopt onderhandelingen Drenthe

John (Spooky4u)
Real Madrid is afgehaakt in de strijd om Royston Drenthe. Het bod van 12,5 miljoen was het uiterste bod van 'de Koninklijke', maar Feyenoord wil minimaal 17 miljoen euro voor de middenvelder hebben.

De zaakwaarnemer van Drenthe, Sigi Lens, vind de vraagprijs van Feyenoord niet reeël: "Het is niet mijn stijl om te reageren, maar nu word ik gedwongen. Feyenoord vraagt voor Royston een bedrag à la Dirk Kuyt en Wesley Sneijder, die al jaren A-international zijn. Vind je dat normaal? Wat is Royston volgend jaar waard? 25 miljoen? 75 miljoen? Wat mij verbaast, is dat alle Europese topclubs een akkoord met Real Madrid bereiken. Waarom Feyenoord dan niet? Elke speler heeft een droom. Als een club als Real Madrid voorbij komt, zeg je geen 'nee'. Dát moet Feyenoord beseffen."

Het bod van 12,5 miljoen euro blijft echter wel op tafel liggen zolang Real Madrid geen versterking op die positie heeft aangetrokken. Een overgang van Drenthe naar Spanje is dus nog niet uitgesloten. Ook Chelsea en Barcelona zouden nog steeds interesse hebben in de verdiensten van de jonge Nederlander. Chelsea zou eerder al een bod van 10 miljoen hebben uitgebracht, terwijl Barcelona deze bedragen (nog) niet op tafel kan leggen.