Punten tiende ronde

Wouter (ziggyziggyziggy)
Het was een chaotisch gebeuren, de Grand Prix op de Nürburgring. Als we punten hadden uitgedeeld voor aan de leiding rijden, hadden de teams met Spyker goed gescoord. Hoe het wél zit met de punten, lees je hieronder.

Rondewinnaar was dit keer ahbruinsma, met 444 punten. daffy_rob was tweede met 406 punten, gevolgd door Poesjunior, die 356 punten scoorde. De vierde plaats werd gedeeld door DaFan, Dragonfly, mastermint, Nautorious en the-rayman, die allemaal 355 punten scoorden.

In het totaalklassement hebben we opnieuw een nieuwe koploper: Swink, die nu 2741 punten heeft. De tweede plaats, goed voor 2724 punten, wordt gedeeld door Binki en MadKiloClosed, Almighty volgt op de vierde plaats met één punt minder.

Bij de subleagues was Van der Fange de rondewinnaar met 302 punten. Tweede waren The Outsiders met 284 punten en de derde plaats was voor Wombarg Racing met 276 punten.

Team holland blijft aan de leiding in het totaalklassement, met 2630 punten. Ook Racing Team X-fi (2608 punten) en _amsterdam open (2387 punten) behouden hun plaatsen in de top drie.

De volgende race is de Grand Prix van Hongarije. Wisselen voor deze ronde kan tot zaterdag 4 augustus 00.01u.