Tielemans: '4 miljoen voor Spyker-stoeltje'

Sander (sanger)
Het Spyker F1-team heeft Olivier Tielemans een aanbieding gedaan om het seizoen af te maken. De Limburger dient hiervoor wel een slordige vier miljoen euro aan sponsorgelden mee te nemen.

Racefreaks.nl kwam vandaag met Tielemans sr. in gesprek op het circuit van Spa-Francorchamps. "Voor een bedrag van ongeveer vier miljoen euro zou Olivier kunnen instappen bij Spyker. Of we ingaan op het aanbod van Spyker kan ik helaas nog niet melden. Olivier heeft het namelijk ook prima naar zijn zin in het WTCC."

Overigens lijkt het de vraag of Tielemans wel oren heeft naar een hereniging met Colin Kolles. Vorig seizoen werd de Limburger namelijk al na drie races aan de kant geschoven in de DTM, door Colin Kolles.

Momenteel komt Tielemans uit in het WTCC-kampioenschap. Het team waarvoor hij rijdt, Alfa Romeo, stopt na dit seizoen. Toch liggen er ook kansen in het WTCC voor Tielemans. "Ik kan alleen zeggen dat Olivier zich in de kijker heeft gereden. We zijn namelijk ook in gesprek met enkele andere teams in het WTCC," aldus vader Tielemans.