[Upd] Huysegems naar FC Twente

Gerard (RedFever007)
FC Twente ziet naar alle waarschijnlijkheid toch mogelijkheden om Stein Huysegems te contracteren. Eerder leek het aantrekken van de Belg financieel niet haalbaar maar er is nu toch geld gevonden om Huysegems aan te trekken.

Enkele weken geleden maakten de Tukkers bekend interesse te hebben in de Belgische aanvaller. Feyenoord en Twente kwamen toen niet tot overeenstemming wegens financiële problemen. RTV Oost wist echter te melden dat er nu toch een mogelijkheid is gekomen om de Belg aan te trekken. Beide ploegen zouden al een akkoord hebben bereikt, FC Twente zou al een akkoord hebben met de speler. Zeker is wel dat FC Twente geen spelers bij de transfer heeft betrokken.

De in de belangstelling van Feyenoord staande Karim El Ahmadi betrekken in een deal was sowieso geen optie voor de Enschedese club. ”Een ruil is niet aan de orde . FC Twente gaat spelers niet ruilen,” aldus trainer en technisch directeur Fred Rutten.

Update

Stein Huysegems tekent een contract voor drie seizoenen bij FC Twente. De 25-jarige Belg komt over van Feyenoord, dat hem vorig seizoen gekocht had van AZ.