Real Madrid wil Reyes goedkoop

Maikel (WeebI)
Real Madrid hoopt dat Arsenal alsnog bereid is zijn speler José Antonio Reyes te verkopen, maar voor een lagere prijs. Eerder ketste een overeenkomst tussen de clubs af.

Reyes kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor de Madrilenen. Hij kon niet overtuigen, en Real wilde de optie tot koop, waarbij men ¤18 miljoen zou moeten overmaken, niet lichten. Het optreden van de international in de laatste competitiewedstrijd deed de Koninklijke toch nadenken. Hierin scoorde Reyes na zijn invalbeurt tweemaal, en schonk zijn club hiermee de Spaanse titel.

Volgens technisch directeur Predrag Mijatovic wil de Spaanse topclub Reyes nog altijd hebben, maar dan voor minder geld dan eerder was afgesproken. Naar verluidt heeft Mijatovic reeds een bod van ¤ 9 miljoen gedaan voor de aanvallende middenvelder. "We onderhandelen opnieuw over Reyes", aldus Mijatovic tegenover News of the World. "We hopen de vraagprijs iets omlaag te schroeven." Spaanse bronnen melden reeds dat Arsenal het eerste bod van de hand heeft gedaan.