1.FC Nürnberg geeft hoop op Koevermans op

Gerard (RedFever007)
Danny Koevermans zal definitief niet naar 1.FC Nürnberg verhuizen. De Duitse ploeg onderneemt geen verdere stappen om de aanvaller over te nemen van AZ. Koevermans mag van de Alkmaarders niet vertrekken zolang er geen alternatieve speler is gecontracteerd.

Nürnberg probeerde Koevermans over te nemen van AZ maar de club weigerde in te gaan op het bod van de Duitse club. Marcel Brands, directeur voetbalzaken, voerde als reden aan dat de selectie van AZ geen potentiële vervanger binnen de gelederen heeft. Het huidige contract van Koevermans loopt nog door tot medio 2010. "En het is niet makkelijk om zo snel een gelijkwaardige spits te vinden die, zoals Koevermans vorig seizoen, goed is voor zo'n dertig goals."

Voor Nürnberg reden om af te haken in de strijd om Koevermans. Feyenoord probeert nog wel om de spits los te weken bij AZ. De Rotterdamse club zou persoonlijk al rond zijn met Koevermans, zolang AZ hem echter niet wil laten gaan lijkt het er op dat Koevermans ook volgend seizoen in het DSB-stadion speelt.