"Super Aguri presteert ver boven zijn stand"

Dennis (dennistd)
Super Aguri F1 rijdt volgens Graham Taylor, sporting director van het team, dit jaar ver boven zijn niveau. Men verwachtte vooraf slechts een punt te behalen in het hele seizoen, maar na zeven races heeft men al vier punten gescoord.

"Ik denk dat het team op alle mogelijke manier ver boven zijn stand heeft gepresteerd", zei Taylor. "Ons rijderspaar maakt het mogelijk dat we in onze voorbereiding iedere race stapjes voorwaarts kunnen zetten. De toevoeging van de technische kunde van Anthony, gepaard met de F1-ervaring van Taku heeft direct een goede werksfeer gecreëerd. De engineers profiteren gedurende een weekend zo van beide auto's. Dit zet het gehele team onder druk en we hebben ons potentieel verscheidene malen kunnen laten zien."

"Ons doel was om er in eerste instantie bij te horen en een punt te scoren. Nu we vier punten hebben behaald, heeft dat ons hongeriger gemaakt en wordt onze vechtlust verder versterkt. Ik denk niet dat het lang gaat duren voordat Anthony ook in de punten gaat rijden."