Onderhandelingen over Perez gestaakt

Sjors (Sj0rSz)
De kans is aannemelijk dat Kennetz Perez niet naar PSV zal vertrekken. Gisteren voerde de Eindhovenaren opnieuw gesprekken met Ajax, maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Gisteren liepen de onderhandelingen ook al op niets uit.

"De onderhandelingen zijn afgebroken", aldus Martin van Geel in het televisieprogramma Na de wedstrijden. De technisch directeur van Ajax gaf overigens wel te kennen dat de club bereid is om aan een eventueel vertrek van de Deen mee te werken. "Hij heeft nog een tweejarig contract, maar is ongelukkig met zijn situatie en wil weg."

"Ik kan me dat wel voorstellen. Kenneth is 32 jaar en staat bij Ajax niet altijd in basis. We willen meewerken aan een transfer, maar alleen tot een bepaalde hoogte", vervolgde Van Geel. De Amsterdamse club is namelijk van mening dat PSV te weinig geld over zou hebben voor Perez.

Van Geel vindt overigens dat de situatie rondom de Deen erg complex is geworden. "PSV en Feyenoord hebben zich voor hem gemeld toen hij verklaarde weg te willen. Het klopt dat we wel overeenstemming hebben bereikt met Feyenoord", liet hij weten. "Maar Perez wil alleen niet naar Rotterdam. Je kunt hem niet dwingen, dus dat gaat niet door. Nu een transfer naar PSV ook niet lukt, moet hij zich zoals het er nu naar uitziet volgende maand gewoon melden op de eerste training van Ajax."