'Schumacher terug achter het stuur bij Ferrari'

Olga (Nuongirl)
Na de Grands Prix van Canada en Verenigde Staten laaien de geruchten over een mogelijke terugkeer van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher bij Ferrari weer op.

In Canada eindigde Kimi Räikkönen als vijfde en Felipe Massa werd door de jury uit de race werd gehaald. Afgelopen weekend kon het Italiaanse team het tempo van McLaren Mercedes niet bijhouden. Het Britse team haalde na Maleisië en Monaco voor de derde keer een dubbelslag.

Na de race op Indianapolis zei drievoudig wereldkampioen Nikki Lauda dat Ferrari de nauwkeurigheid van de 38-jarige Duitser in de wedstrijden mist. "Ik zei het al aan het begin van het seizoen, zijn vertrek gaat het team pijn doen", aldus de Oostenrijker.

De Duitse media zegt dat een terugkeer van Schumacher niet lang meer op zich zal laten wachten. Bild riep zelf de noodtoestand bij de Italianen uit en het gerespecteerde motorblad Auto-Bild-Motorsport meldt dat Schumacher binnenkort gaat testen voor Ferrari. Volgens het blad zou de Duitser al gereden hebben in de nieuwe F2007.

Ook in de Italiaanse media heeft men het over een terugkeer van Schumacher. Volgens verschillende kranten zouden de medewerkers bij Ferrari "dromen van een terugkeer van Schumacher."