Duut teleurgesteld in Feyenoord

Sjors (Sj0rSz)
Henk Duut zal komend seizoen niet als assistent-trainer van Feyenoord op de bank zitten. De nieuwe trainer van de Rotterdammers, Bert van Marwijk, beschikt namelijk over zijn eigen assistenten, Dick Voorn en Egid Kiesouw. John Metgod zou wel aan de zijde van de oefenmeester mogen blijven.

"Ik ben niet verrast, maar wel teleurgesteld, liet Duut in een reactie vanaf zijn vakantieadres weten. "Ik ben drie jaar geleden naar Feyenoord gehaald om assistent-trainer te worden. Dat is ook mijn ambitie. Afgelopen seizoen heb ik mijn contract met twee jaar verlengd. Dan is het niet leuk om nu te horen dat je van het eerste afgehaald wordt."

Komende week gaat Duut een gesprek aan met Peter Bosz, technisch directeur van Feyenoord. Het onderwerp van deze conversatie zal de toekomst van de assistent-trainer van Erwin Koeman zijn. "Ik weet wat de bedoeling is", aldus Duut, die in het verleden ook al met Van Marwijk samenwerkte. "Maar we zijn nog niet helemaal rond. Ik hoop dat er binnenkort duidelijkheid is."