Roy Makaay positief over Feyenoord

Gerard (RedFever007)
Het is zeker niet uitgesloten dat Roy Makaay volgend seizoen bij Feyenoord voetbalt. De aanvaller staat niet bij voorbaat afwijzend tegenover een terugkeer op de Nederlandse velden. Bert van Marwijk, die wordt genoemd als mogelijk opvolger van Erwin Koeman, zou door de komst van Makaay wellicht over de streep getrokken kunnen worden.

Van Marwijk en Makaay zouden al een positief onderhoud hebben gevoerd wat betreft Feyenoord. Voordat de trainer een contract bij de Rotterdammers tekent moet duidelijk zijn welke spelers er worden aangetrokken. Op het lijstje van Van Marwijk staan ook Giovanni van Bronckhorst en Kevin Hofland. De verdediger van VfL Wolfsburg mag van zijn club nog niet vertrekken. De komst van Van Bronckhorst lijkt nog verder weg.

Of Makaay daadwerkelijk kan worden aangetrokken is mede afhankelijk van de ontwikkelingen bij Bayern München. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge wil graag Miroslav Klose inlijven. Mocht dit lukken dan mag Makaay vertrekken bij de Zuid-Duitsers. "In dat geval werken wij mee aan een transfer voor Makaay. En Klose komt deze zomer, ga daar maar vanuit," zo liet de voorzitter weten. Behalve Nederlandse interesse is er ook belangstelling uit Spanje en Frankrijk voor de spits.