Forlán hekelt prijskaartje

Maikel (WeebI)
Diego Forlán geniet belangstelling van diverse Europese clubs. Toch denkt de spits van Villarreal dat het lastig is om een transfer te verwezenlijken, aangezien zijn prijs niet de laagste is.

Forlán zegt gevleid te zijn door alle interesse die hij krijgt. De Uruguayaanse spits blijft echter wel nuchter, en denkt dat vrijwel geen enkele club bereid is de afkoopclausule te betalen, die een dikke ¤26 miljoen bedraagt. De voormalig speler van Manchester United is bijvoorbeeld erg geliefd door zijn oud-teamgenoot Roy Keane. De Ierse trainer van Sunderland wil de spits graag toevoegen aan zijn selectie, dat volgend jaar weer uitkomt in de Premier League.

"Het is allemaal zeer vleiend, maar we moeten nog maar zien of iemand bereid is om zo'n bedrag op te hoesten", aldus de 28-jarige Forlán. "Sowieso zijn er maar weinig clubs die dit kunnen betalen, laat staan willen. We praten hier over heel veel geld."

Ook FC Barcelona heeft naar verluidt belangstelling in de international. Met de aanwakkerende geruchten dat Samuel Eto'o de Catalaanse club verlaat lijkt een transfer van Forlán almaar dichterbij te komen.