Winnaars Roland Garros prijsvraag (2)

Gerard (RedFever007)
De Roland Garros prijsvraag van FOK!games en FOK!sport is in volle gang. Vandaag zijn er twee dames spelers uitgevlogen. Daniela Hantuchova en Amelie Mauresmo hebben vandaag afscheid moeten nemen van het Franse gravel.
Op FOK!sport kon je de berichten vinden over de uitschakeling van Daniela Hantuchova en Amelie Mauresmo en in die berichten de codewoorden waarmee je kans maakte op een exemplaar van Virtua Tennis 3 voor de PC.

We hebben van een flink aantal users een email ontvangen, maar er konden vandaag maar twee mensen een exemplaar van Virtua Tennis 3 winnen. Glenniej_1991 was er het snelste bij bij de uitschakeling van Mauresmo en Ricardo N. heeft een exemplaar overgehouden aan het verlies van Hantuchova. Hieronder nog even de verliezers in beeld:


Verliezen doet pijn

Voor de mensen die niet gewonnen hebben vandaag, niet getreurd. Er zitten op het moment nog vijf spelers in het toernooi die tevens gelicenseerd zijn voor Virtua Tennis 3. Houd FOK!sport de komende dagen dus goed in de gaten, en misschien win je ook een exemplaar van Virtua Tennis 3.

Prijswinnaars worden verzocht een e-mail te sturen naar games@fok.nl.