Roland Garros Prijsvraag

Wouter (ziggyziggyziggy)
In samenwerking met FOK!sport organiseert FOK!games een prijsvraag rondom Roland Garros en de onlangs uitgekomen game Virtua Tennis 3. Hierbij maak je kans op exemplaren van Virtua Tennis 3 en hebben we tevens voor de finale een extra grote prijsvraag in petto.

Een sportgame wordt natuurlijk extra leuk als er naast prima gameplay ook de mogelijkheid is om met bestaande spelers aan de slag te gaan. Federer, Nadal, Sharapova, Hingis, alle (tennis)groten der aarde zijn aanwezig in Virtua Tennis 3. Het doel van bovenstaande tekst? Een korte introductie voor de nieuwe tennisprijsvraag van FOK!games en FOK!sport.

Roland Garros is al een paar dagen bezig en enkele spelers die in Virtua Tennis 3 aanwezig zijn liggen reeds uit het toernooi. Het merendeel zit er echter nog in. Gedurende het toernooi zullen er uiteraard steeds meer spelers uit de game afvallen. Wanneer dit gebeurt zal er in het bericht op FOK!sport over zijn of haar uitschakeling een codewoord staan.

Degene die als eerste een mailtje stuurt naar games@fok.nl met als onderwerp Roland Garros Prijsvraag en het codewoord in de mail wint een exemplaar van Virtua Tennis 3 voor de PC. Zo zal het doorgaan tot er uiteindelijk (hopelijk) één of meerdere van de gelicenseerde spelers in de finale staat. Elke dag zullen de dagwinnaars bekend gemaakt worden, en voor de finale hebben we een extra grote prijsvraag in petto, maar dat houden we nog even geheim. Tevens kun je naarmate het toernooi verder vordert ook nog een special over tennisgames tegemoet zien op FOK!games en FOK!sport.

Hieronder zie je de spelers die op het moment nog in het toernooi zitten, en over wie je dus binnenkort een bericht op FOK!sport kan verwachten:

MannenVrouwen
Roger FedererMaria Sharapova
Rafael NadalVenus Williams
Leyton HewittAmelie Mauresmo
Juan Carlos FerreroDaniela Hantuchova
David Nalbandian
Gael Monfils

Lees op FOK!games de uitgebreide review van Virtua Tennis 3.