Van Persie wil geen grote veranderingen

Sjors (Sj0rSz)
Robin van Persie is van mening dat zijn trainer, Arsène Wenger, geen grote aankopen moet doen als de transfermarkt zijn deuren opent. Afgelopen seizoen kwamen de Londenaren er in de titelstrijd nauwelijks aan te pas.

Uiteindelijk ging Manchester United er vandoor moet de landstitel. Arsenal kende het afgelopen seizoen talrijke blessures bij bepalende spelers. Bovendien is een groot deel van de spelersgroep van mening dat Wenger de oudere spelers ook een kans moet geven. Op die manier zou er meer ervaring in de ploeg kunnen komen. Van Persie is het hier niet mee eens en vindt dat de trainer geen grote aankopen moet doen.

"We hebben fantastisch voetbal gespeeld maar er ontbrak altijd iets in de afronding", liet Van Persie tegenover The Daily Mirror weten. "Het is moeilijk om uit te vinden waarom de bal er niet in ging. We hebben gewoon heel erg weinig geluk gehad dit seizoen."

De Nederlander vervolgde: "Ik ben er zeker van dat als we gewoon blijven spelen zoals de trainer dat wil, zoals de grootste groep van de spelers wil, dat we dan succesvol zijn. Misschien komend seizoen al, maar in ieder geval zeker binnen twee jaar, zo lang we samen blijven als groep."