Gladbach spreekt met Huysegems en Touma

Sjors (Sj0rSz)
Borussia Mönchengladbach heeft besloten zich op de Nederlandse competitie te richten. De Duitse ploeg zou namelijk hengelen naar de diensten van Stein Huysegems (Feyenoord) en Sharbel Touma (FC Twente).

De afgelopen week sprak het duo met Borussia Mönchengladbach, maar er bestaat nog onduidelijkheid over het feit of Huysegems en Touma er wat voor voelen om in de Tweede Bundesliga te gaan spelen. Jos Luhukay, trainer van de Duitsers, kreeg het namelijk niet voor elkaar om zijn ploeg in de hoogste competitie van Duitsland te houden.

Huysegems heeft inmiddels laten weten dat hij open staat voor een eventuele transfer. De Belg komt bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe. Mocht het zo zijn dat de aanvaller daadwerkelijk geïnteresseerd is in een overgang naar Duitsland, dan zal Borussia Mönchengladbach nog tot een akkoord met de Rotterdamse club moeten komen. Hier heeft hij namelijk nog een contract tot medio 2010.

Touma staat naast de Duitse interesse ook nog in de belangstelling van AZ en PSV. De aanvaller van FC Twente heeft een aflopen contract bij zijn huidige werkgever en kan wellicht transfervrij vertrekken.

Naast Huysegems en Touma zou Borussia Mönchengladbach ook nog achter Adil Ramzi, Davy De Fauw (beiden Roda JC), Danny Buijs (Feyenoord) en Evgeniy Levchenko (FC Groningen) aanzitten.