Eto'o ziet Liverpool wel zitten

Maikel (WeebI)
Samuel Eto'o heeft toegegeven dat Liverpool hem zou kunnen verleiden voor een overstap. De spits uit Kameroen staat nu nog onder contract bij Barcelona, dat net als Liverpool naast alle prijzen lijkt te grijpen.

De laatste maanden wordt Eto'o steeds vaker gelinkt met een transfer naar Engeland. Naast Liverpool zijn ook de andere drie topclubs Chelsea, Arsenal en kampioen Manchester United geïnteresseerd in de voormalig Spaans topscorer uit Kameroen. Volgens de geruchten hebben de Liverpudlians reeds een bod uitgebracht op de spits, waaarbij ook middenvelder Xabi Alonso is betrokken.

"Het mooie van Liverpool is hun team spirit", zegt Eto'o. "Ze hebben in het publiek echt een twaalfde man. Ze zijn fantastisch. Iedere spelers zou zulke fans achter zich willen hebben. In de Champions League heb ik dat dit seizoen wel meegemaakt op Anfield." Eto'o weet nog niets over zijn toekomst, dus het blijven geruchten. "Steeds als ik me omdraai is er alweer zoveel gebeurd. Er kan van alles gebeuren, dus ik weet het niet. Als ik naar Engeland ga zal ik het als eerste naar buiten brengen, niet de media."