Robinho wil Kaká in Madrid

Maikel (WeebI)
Real Madrid-speler Robinho heeft aangegeven dat hij landgenoot Kaká dolgraag bij Real Madrid zou zien. Volgens de Braziliaan ziet de middenvelder van AC Milan zelf ook wel wat in een overstap.

Het gehele seizoen wordt Kaká al in verband gebracht met Real Madrid, maar ook met rivaal Barcelona. Kaká's goede vriend Robinho heeft nu extra olie op het vuur gegooid. De aanvaller van Real Madrid gelooft echter niet dat het makkelijk is om de kersverse Champions League winnaar naar Spanje te halen.

"Kaká vindt Real Madrid een geweldige club", vertelde Robinho aan Radio Marca. "Hij vertelde me dat hij hier graag zou spelen, al denk ik niet dat AC Milan zo'n goede speler makkelijk laat gaan. Real zou met hem erbij beter worden. Ik weet zeker dat hij de Gouden Bal wint dit jaar."

Robinho's toekomst ligt volgens hem zelf bij Real Madrid. "Het klopt dat ik eerder dit jaar zei dat ik mijn carričre wellicht ergens anders zou gaan vervolgen. Maar dat was toen ik voortdurend op de bank zat, en de situatie ligt nu anders." Robinho speelt nu vaak vanaf de eerste minuut, en mede door hem staat Real Madrid nu boven aan de ranglijst. "Ik heb steeds meer plezier in het spel, en ik denk dat Capello ook eindelijk ziet dat ik hard werk en belangrijk kan zijn."