[Upd]Adriaanse niet naar Feyenoord

Olga (Nuongirl)
Co Adriaanse heeft Feyenoord afgezegd en komt niet naar Rotterdam als opvolger van de opgestapte Erwin Koeman. De 59-jarige Amsterdammer was voor Feyenoord de kandidaat om de club weer op de rails te zetten.

Adriaanse twijfelde al vanaf het begin over het aanbod hoewel het gerucht ging dat hij vorige week bij Metallurg Donetsk opstapte om bij Feyenoord aan de slag te kunnen. De verwachting is nu echter dat Adriaanse in de wachtkamer plaatsneemt in afwachting van een grote Europese club, waarmee hij zich ook internationaal kan laten gelden.

Naast Adriaanse stond ook oud-bondscoach Dick Advocaat op het wensenlijstje van Feyenoord, maar hij liet al in een vroeg stadium weten geen intersse hebben. Huub Stevens en Martin Jol hebben doorlopende contracten bij Hamburger SV en Tottenham Hotspur en Mario Been vindt het na een jaar eredivisie-ervaring te vroeg en wil verder rijpen als hoofdcoach bij NEC.

Update

Ook op de site van Feyenoord staat inmiddels het nieuws dat Adriaanse geen trainer wordt in Rotterdam. Feyenoord gaat onverminderd verder met het zoeken naar een opvolger van Erwin Koeman. Op korte termijn zal het gesprekken voeren met een nieuwe kandidaat-hoofdtrainer.