Appiah wellicht terug naar Juventus

Maikel (WeebI)
Stephen Appiah keert misschien terug naar zijn oude club Juventus. Volgens diverse Italiaanse bronnen zou de middenvelder Fenerbahçe kunnen verlaten.

De Italiaanse club verzekerde zich gisteren van promotie naar de Serie A. Om weer helemaal mee te kunnen doen met de top moeten er ook weer topspelers gekocht worden. Spitsennamen als Miroslav Klose, Klaas Jan Huntelaar en Luca Toni doen al langer de ronde, maar nu lijkt Juventus ook zijn zinnen te zetten op ex-speler Appiah. De Ghanese middenvelder kwam van 2003 tot 2005 al eerder uit voor de club uit Turijn. Daarna verruilde hij Italië voor Turkije, voor hij bij Fenerbahçe uitgroeide tot één van de beste spelers van de competitie.

Juventus-coach Didier Deschamps wil zijn middenveld versterken met een paar grote namen. Bovendien is de Franse trainer een groot fan van Appiah. Volgens Italiaanse berichtgevingen zijn zaakwaarnemers van de Ghanese international afgereisd naar Turijn om te onderhandelen over een eventuele transfer naar de Bianconeri. Naast Juventus zijn ook de Britse clubs Arsenal en Celtic geïnteresseerd in de diensten van de Afrikaan.