Henry kijkt uit naar volgend seizoen

Sjors (Sj0rSz)
Thierry Henry, speler van Arsenal, weet zeker dat zijn ploeg volgend seizoen weer mee zal doen in de strijd om de Engelse landstitel. De laatste keer dat dit lukte was in 2004. Sindsdien is het gat met de naaste concurrentie, Chelsea en Manchester United, flink gegroeid.

"Ik wil geen excuses aandragen, maar ik ben het eens met degenen die onze mindere prestaties verklaren uit de gewenningsperiode voor een nieuw stadion en de jeugdige ploeg die we hebben", liet Henry tegenover Arsenal TV weten.

De Franse aanvaller vervolgt: "Als iedereen fit is en fit blijft denk ik niet eens aan het niet winnen van de titel. Wij zijn net zo goed als Chelsea, Manchester United en Liverpool. Ik kan het nog begrijpen als je geen kampioen wordt door één doelpunt verschil, maar om zo veel punten achter te staan is moeilijk te accepteren."

"In mijn eerste twee seizoenen behaalden we ook geen succes, het jaar daarop pakten we dubbel. Ik dacht dat het eenvoudiger zou zijn om in een groter stadion te spelen dan Highbury. Maar het is juist moeilijker", besloot Henry.