Adriaanse beslist na dit weekend

Olga (Nuongirl)
Co Adriaanse beslist na dit weekeinde over zijn toekomst als trainer. Adriaanse, die binnenkort 60 wordt, wil eerst voor zichzelf uitmaken of hij nog wel verder gaat in het vak.

Feyenoord is op dit moment de enige club die concreet naar zijn diensten hengelt, maar verschillende clubs uit de Engelse Premier League zouden ook interesse hebben.

Feyenoord, dat afgelopen week een eerste gesprek met Adriaanse voerde, wil de ex-coach van FC Den Haag, Willem II, Ajax, AZ, FC Porto en Metallurg Donetsk snel vastleggen als opvolger van de opgestapte Erwin Koeman.

Feyenoorder Stein Huysegems, die wacht op een gesprek met de Feyenoord-leiding over zijn toekomst, zou Adriaanse graag naar de Kuip zien komen. "Dat gesprek is waarschijnlijk volgende week en ik denk dat de nieuwe trainer ook zal willen aanschuiven. Mocht dat Adriaanse worden, dan kan dat voor mij een positieve stimulans zijn. Adriaanse heeft mij destijds naar AZ gehaald en gaf me vertrouwen in een centrale rol voorin. Uiteindelijk ligt daar meer mijn kracht dan aan de linkerkant."