'Huntelaar en Sneijder weg bij Ajax'

JJdJ1984
Volgends de Italiaanse krant Tuttosport is het vertrek van Klaas Jan Huntelaar en Wesley Sneijder aanstaande bij Ajax. Huntelaar zou zo goed als rond zijn met Juventus en Valencia zou zich opnieuw hebben gemeld bij de Amsterdammers voor Sneijder.

Juventus zou Huntelaar graag voor vier seizoenen naar Turijn halen en heeft ongeveer achttien miljoen euro over voor de spits. Ook Manchester United zou belangstelling hebben voor de oud-speler van SC Heerenveen, alleen is er nog geen concreet aanbod gekomen. Volgens de krant zijn de onderhandelingen tussen de zaakwaarnemer van Huntelaar en de technisch directeur van Juventus, Alessio Secco, in een ver gevorderd stadium en hoeven er alleen nog wat details te worden afgehandeld.

Sneijder staat wederom in de belangstelling van het Spaanse Valencia. Eerder sloeg Ajax nog een bod van twaalf miljoen af voor de middenvelder. Sneijder zelf zou de Amsterdammers dringend verzocht hebben mee te werken aan de transfer. Valencia bereidt een nieuw bod voor dat naar verwachting zal uitkomen rond de zeventien miljoen euro.