Wenger neemt schuld op zich

Olga (Nuongirl)
De trainer van Arsenal, Arsene Wenger, heeft gezegd dat hij dit seizoen gefaald heeft met zijn ploeg. De Franse oefenmeester maakte zijn slechtste seizoen als trainer bij Arsenal door, maar gaf aan dat hij de schuld op zich neemt.

In de Engelse Premier League staat Arsenal vierde en was rond maart al uitgespeeld in alle andere competities. "We staan 22 punten achter de koploper, dus ik kan niet zeggen dat ik alles goed heb gedaan. Ik ben verantwoordelijk voor het feit dat we niet om de titel hebben gevochten. Ik moet dan mijn schuld nemen voor wat ik een mislukking noem," aldus Wenger die zegt dat hij nog altijd hoop heeft. "We hebben kwaliteiten laten zien die niemand anders heeft. We hebben mentale kracht en technische kwaliteiten."

Nog voor het seizoen voorbij is, is Arsenal al begonnen met het versterken van het team voor volgend seizoen. Vorige week werd de Poolse keeper Lukasz Fabianski aangetrokken voor drie miljoen euro. In Fabianski ziet men de toekomstige vervanger van Jens Lehmann, die nog één jaar doorgaat.