Uitslag Chelsea - Manchester United

Sjors (Sj0rSz)
Chelsea en Manchester United hebben de punten woensdag mogen delen. In Londen moesten de twee voetbalgrootmachten het tegen elkaar opnemen. Na negentig minuten stond er 0-0 op het scorebord.

Een paar weken geleden werd het duel tussen Chelsea en Manchester United gezien als de ontknoping in het Premiership van dit seizoen. Niets bleek uiteindelijk minder waar te zijn. De ploeg van Sir Alex Ferguson verzekerde zich afgelopen weekend van de titel, waardoor deze wedstrijd in theorie nergens meer om ging.

Dit was ook af te lezen aan de opstellingen van de twee ploegen. Zowel Chelsea als Manchester United gaf een groot aantal vaste krachten rust. Ook Edwin van der Sar, keeper van The Mancunians, moest er aan geloven en zat op de bank.

De twee clubs wilden er alles aan doen om er een echte wedstrijd van te maken, maar het was duidelijk te merken dat Chelsea en Manchester United geen drang hadden om kansen te creëren. Opvallend was wel het aantal gele kaarten wat arbiter Graham Poll trok, namelijk zeven in totaal. The Blues kregen er drie en het team van trainer Ferguson ontving er vier.

Op 19 mei zullen Chelsea en Manchester United het wederom tegen elkaar op moeten nemen. In tegenstelling tot vandaag staat er dan wel wat op het spel, namelijk de FA Cup. De verwachting is dat de twee clubs dan meer laten zien dan vandaag het geval was.