Alex denkt aan vertrek bij PSV

Sjors (Sj0rSz)
De kans is groot dat Alex, nu nog speler van PSV, volgend seizoen niet meer in Eindhoven te zien zal zijn. De Braziliaan was de laatste drie jaar actief voor de Eindhovenaren, maar zal naar alle waarschijnlijkheid terugkeren naar Chelsea.

PSV heeft Alex de laatste drie jaar namelijk van de Engelse ploeg gehuurd. "De kans is vrij groot dat ik wegga", liet de Braziliaanse verdediger aan De Telegraaf weten. "Chelsea is nu volop bezig met het regelen van een werkvergunning. Eerder is ze dat ook met Salomon Kalou en andere spelers gelukt."

De Tank komt al een tijdje uit voor het nationale elftal van Brazilië, maar voldoet nog niet aan de normen die de Britse voetbalbond (FA) heeft gesteld. Deze regels gelden alleen voor spelers van buiten de Europese Unie. Toch zijn er regelmatig spelers die als uitzondering gelden.

Alex heeft overigens nog geen enkel idee van wat hem in Engeland te wachten staat. "Chelsea is een mooie club, maar het is wel belangrijk dat ik er ook aan spelen toekom. Als ik alleen maar op de bank kom te zitten, wordt het moeilijk. Maar of dat gebeurt, weet je altijd pas als je er ook bent"