Einduitslag FOK!voetbalmanager 2006/2007

Olga (Nuongirl)
Maandagavond, en tijd voor de einduitslag van de FOK!voetbalmanager 2006/2007.

De winnaar van de FOK!voetbalmanager 2006/2007 is geworden BassieD met een totaal van 1643 punten. Hij wint een Microsoft MCE-Keyboard, aangeboden door Alternate , een oranje shirt, dat voorzien is van een leeuw, die knippert in de kleuren rood, wit en blauw. Het T-shirt werkt op twee batterijen, deze worden niet bijgeleverd. Daarnaast ook nog een oranje flashing pet, ook voorzien van een leeuw, die knippert in de kleuren rood, wit en blauw. De pet werkt op batterijen, die niet worden bijgeleverd. Het shirt en de pet worden aangeboden door Dutchsportsfashion.


Nummer twee is geworden Japiw met 1629 punten. Hij wint een Alternate Mediapakket, bestaande uit een 512 MB USB-stick, 10xCD-R, 25x DVD+R, DVD-travelwallet en 2x DVD+R DL., aangeboden door Alternate. Een oranje shirt, dat voorzien is van een leeuw, die knippert in de kleuren rood, wit en blauw. Het T-shirt werkt op twee batterijen, deze worden niet bijgeleverd. Daarnaast ook nog een oranje flashing pet, ook voorzien van een leeuw, die knippert in de kleuren rood, wit en blauw. De pet werkt op batterijen, die niet worden bijgeleverd. Het shirt en de pet worden aangeboden door Dutchsportsfashion.


Wazaa is als derde geeindigd dit seizoen met 1627 punten. Hij wint een Trust Headset HS-4100, aangeboden door Alternate , een oranje shirt, dat voorzien is van een leeuw, die knippert in de kleuren rood, wit en blauw. Het T-shirt werkt op twee batterijen, deze worden niet bijgeleverd. Daarnaast ook nog een oranje flashing pet, ook voorzien van een leeuw, die knippert in de kleuren rood, wit en blauw. De pet werkt op batterijen, die niet worden bijgeleverd. Het shirt en de pet worden aangeboden door Dutchsportsfashion.

De nummers vier en gedeeld vijf zijn dit seizoen MSNMGH - Schorpioen- en Proud2beDiepfries geworden. Zij winnen een oranje shirt, dat voorzien is van een leeuw, die knippert in de kleuren rood, wit en blauw. Het T-shirt werkt op twee batterijen, deze worden niet bijgeleverd. Het shirt wordt aangeboden door Dutchsportsfashion.

Alle winnaars gefeliciteerd! Stuur even een mailtje naar sport@fok.nl, dan zorgen we dat binnen twee weken je prijs wordt thuisgestuurd.

Iedereen bedankt voor het meespelen dit seizoen en tot het seizoen 2007/2008!

FOK!sportcrew