Becks: 'Ik moest me bewijzen'

Maikel (WeebI)
David Beckham heeft in een interview met SkySports gezegd dat hij zich tegenover Real Madrid-coach Fabio Capello opnieuw moest bewijzen, nadat hij al een contract had getekend bij zijn nieuwe club.

Beckham tekende in januari al bij Los Angeles Galaxy voor het aankomende seizoen. Dat was voor Capello reden om Beckham van het wedstrijdformulier te schrappen, omdat De Italiaan vond dat de toewijding van de Engelsman schade had opgelopen. De trainer maakte het zelfs nog bonter door te beweren dat de voormalig captain van Engeland nooit meer het shirt van Real Madrid zou dragen.

De Engelse middenvelder bewees zich echter op de trainingen en veroverde opnieuw een plaats bij de beste elf. "Mensen vroegen zich af waar je de toewijding vandaan haalt als je al bij een andere club hebt getekend", zegt Beckham. "Ik moest me opnieuw bewijzen. Dat ik een nieuw contract heb betekent dat niet dat ik niet meer 110% geef en geen prijzen meer wil winnen met Real."

Becks kwam afgelopen weekend terug van een blessure, en mocht invallen in de topper tegen Valencia. Bij een 1-1 stand bracht hij met een vrije trap Sergio Ramos in stelling om de winnende treffer te maken.