Raúl: 'ik wil gewoon blijven'

Maikel (WeebI)
Raúl González Blanco heeft zijn club Real Madrid te kennen gegeven dat hij zijn contract gewoon uit zal dienen. Wel wil hij duidelijkheid van de directie over zijn toekomst bij De Koninklijke.

Real Madrid vroeg de Spaans ex-international wat zijn toekomstplannen waren. Raúl vertelde dat zijn enige intentie op dit moment gewoon het uitdienen van zijn huidige nog drie jaar durende contract is, en zo mogelijk verlengen. De aanvoerder is eigenlijk onomstreden in het elftal van Fabio Capello, toch kwamen er geruchten dat Raúl weg zou willen, om elders prijzen te kunnen winnen. Dat laatste is Real Madrid al sinds 2003 niet meer in geslaagd.

"Ik wil gewoon bij Real Madrid blijven en mijn nog drie jaar durende contract uitdienen", vertelde de schaduwspits in een persconferentie. "Ik word een beetje moe van alle geruchten over een vertrek. Ik hoor overal dat ik misschien naar Liverpool ga, terwijl ik nooit iets van die club gehoord heb." Raúl wil wel de garantie dat hij in de resterende drie jaar van zijn huidige contract niet op het tweede plan komt. Als dat wel gebeurt, wil El Angel de Madrid de mogelijkheid om eventueel weg te gaan uit de Spaanse hoofdstad.