Albers tevreden

Olga (Nuongirl)
Het team van Spyker F1 boekte vandaag hun beste resultaat tot nu toe. Beide wagens kwamen op achterstand als 14e en 15e binnen.

Het was echter geen probleemloze race voor het team. Adrian Sutil had een redelijke start maar door een botsing, waar ook Scott Speed en Jenson Button bij betrokken waren, moest hij een nieuwe neus halen in de pits en hervatte de race met twee ronden achterstand. “Mijn start was niet erg goed en in de vierde bocht raakte ik betrokken bij een botsing voor mij. De reparaties kostte me drie ronden en had vervolgens last van een moeilijk bestuurbare auto. Toch heb ik geen fouten gemaakt. Dit geeft me veel vertrouwen voor het Europese seizoen”, aldus Sutil.

Christijan Albers had een goede start en wist gelijk drie plekken op te schuiven. De Nederlander kon halverwege goede rondetijden rijden tot hij in de slotfase te maken kreeg met hydraulische problemen. “Het was een moeilijke race vandaag want ik had geen boordradio en teveel overstuur. Tijdens de eerste pitstop kreeg ik meer voorvleugel wat het er wel wat beter op maakte. Ik ben blij dat we aan de finish zijn gekomen, vooral omdat we in het laatste deel een hydraulisch probleem hadden. Ik ben blij voor mijn monteurs”, aldus een tevreden Albers.